Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην εθνική Βραζιλίας
Επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο στην εθνική Βραζιλίας ο Νεϊμάρ, ο οποίος κλήθηκε από τον εκλέκτορα της «σελεσάο», Ντοριβάλ Ζούνιορ, ενόψει των αναμετρήσεων με Κολομβία και Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο 33χρονος άσος είχε παίξει στα πρώτα τέσσερα ματς του ενιαίου προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής, το φθινόπωρο του 2023, και έκτοτε παρέμενε «στα πιτς» λόγω τραυματισμών.
Λίγο καιρό μετά τον επαναπατρισμό του στη Σάντος και έχοντας δείξει να επανέρχεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση (τρία γκολ και τρεις ασίστ σε επτά αγώνες), ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.
Ο Βραζιλιάνος άσος με την «σελεσάο» έχει καταγράψει στην καριέρα του 128 συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας με 79 γκολ, δύο περισσότερα από τον θρυλικό Πελέ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Σάντος «σφράγισε» τη μεγάλη επιστροφή του «πρίγκιπα» Νεϊμάρ - «Ήρθα να το ξαναζήσω»
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 2,4 δισ. καταβάλλονται έως 27 Φεβρουαρίου
04:00
Δάνεια ελβετικού φράγκου: Τι να προσέξετε στους όρους μετατροπής τους σε ευρώ
03:00
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00