Παραολυμπιακοί 2016: ο Θανάσης Κωνσταντινίδης θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας
Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι ο Θανάσης Κωνσταντινίδης θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή λήξης των Αγώνων στο Ρίο, αύριο Κυριακή.
Η επιλογή του Κωνσταντινίδη από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, έγινε τελικά βάσει των επιτυχιών του στη διοργάνωση του Ρίο, αφού ήταν πρώτος στη σφαίρα με παγκόσμιο ρεκόρ (το οποίο κατέρριψε συνολικά τρεις φορές) αλλά και δεύτερος στην κορίνα (αρχικά ο πρόεδρος της Επιτροπή Γιώργος Φουντουλάκης είχε κάνει λόγο για κλήρωση).

(Πηγή: Getty Images / Lucas Uebel)
Οι Θανάσης Κωνσταντινίδης και Γρηγόρης Πολυχρονίδης ήταν οι μοναδικοί αθλητές της ελληνικής ομάδας που κατέκτησαν από δύο μετάλλια, με τον Παραολυμπιονίκη του μπότσια να έχει ένα ασημένιο στο ατομικό BC3 και ένα χάλκινο στα ζευγάρια BC3. Ο Πολυχρονίδης ήταν όμως ο σημαιοφόρος της Ελληνικής ομάδας στην Τελετή έναρξης των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων.
Εμπαπέ: Πώς ένα αστείο για τον «Μεγάλο Τιμιονέρη» της Κίνας του κοστίζει εκατομμύρια
12:32
Λήξη συναγερμού στα Εξάρχεια: Ρούχα και sleeping bag τα ύποπτα αντικείμενα
12:26
ΕΔΟΦ: Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί αλλαγής των προδιαγραφών της φέτας ΠΟΠ
12:20
Από τη μάχη με τις φλόγες, σημαιοφόρος: «Νιώθω περηφάνια» - Η μητέρα του Στέφανου στο CNN Greece
12:18