Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Miami Open
H Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/Lynne SladkyΔώδεκα ημέρες μετά την αναμέτρησή τους στο τουρνουά WTA 1000 του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη (Νο. 51 στην παγκόσμια κατάταξη) βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με την Κόκο Γκοφ (Νο. 3), αυτή τη φορά στον τρίτο γύρο του Miami Open 2025.
Η Αμερικανίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4), καταγράφοντας την πέμπτη της νίκη στις δέκα συνολικές συναντήσεις των δύο αθλητριών.
Η Σάκκαρη ξεκίνησε υποτονικά, δίνοντας τη δυνατότητα στην Γκοφ να επιβάλει τον ρυθμό της και να προηγηθεί με 4-1 στο πρώτο σετ. Παρά τις προσπάθειές της να μειώσει τη διαφορά, η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, με την αντίπαλό της να ολοκληρώνει το σετ με 6-2, εκμεταλλευόμενη δύο μπρέικ.
Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη έδειξε σημάδια ανάκαμψης, ξεκινώντας δυναμικά και προηγούμενη με 2-0. Ωστόσο, η Γκοφ αντέδρασε άμεσα, διατηρώντας το σκορ σε ισορροπία. Μετά την ισοφάριση στο 4-4, η Σάκκαρη υπέπεσε σε κρίσιμα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Αμερικανίδα για να περάσει μπροστά (5-4) και να «σφραγίσει» τη νίκη της λίγο αργότερα (6-4).
Με αυτό το αποτέλεσμα, η Γκοφ συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά, ενώ η Σάκκαρη στρέφει πλέον την προσοχή της στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κόρντα επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40