ΣΠΟΡ

NBA: Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

NBA: Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Reuters / Benny Sieu / USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και του το έδειξαν έμπρακτα με το νέο 4ετές συμβόλαιο, που του πρόσφεραν και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο 22χρονος φόργουορντ αγωνίζεται από το 2013 στα «ελάφια» και το ρούκι συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το τέλος της νέας σεζόν. Η νέα συμφωνία του με τους Μπακς (2017-2021) θα έχει ισχύ από την επόμενη χρονιά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφων το ύψος του συμβολαίου του Greek Freak θα είναι 100 εκατομμύρια δολλάρια, καθώς στο Μιλγουόκι δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες, αφού ετοιμάζουν αύριο επίσημη Συνέντευξη Τύπου για το θέμα!

Ο Τζέισον Κιντ από πέρυσι του έχει παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας, χρησιμοποιώντας τον στην θέση 1 και ήδη θεωρείται ένας από τους κορυφαίους νέους παίκτες στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Πέρυσι, ο Giannis έκανε την καλύτερή του χρονιά στον «μαγικό κόσμο», όπου σε 80 ματς είχε κατά μέσο όρο 16,9 πόντους, 7,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,4 τάπες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ