Ώρα τελικού για τον Πετρούνια στο Παγκόσμιο Ενόργανης στην Κροατία - Σήμερα στις 19.00 ο αγώνας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας
AP Photo/Vadim Ghirda (φωτογραφία αρχείου)Ώρα τελικού για τον «άρχοντα των κρίκων», Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος σήμερα το απόγευμα (12/04) θα αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου του Όσιγιεκ στην Κροατία, διεκδικώντας ένα ακόμη μετάλλιο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικήςστις 19:00-19:40 ώρα Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε την πρόκριση με τη 2η καλύτερη επίδοση στον προκριματικό, με τον Έλληνα γυμναστή να θέλει να κάνει στην Κροατία ότι και το 2013 (χρυσό), 2012 (χάλκινο).
Ο τεράστιος αθλητής στην τελευταία του εμφάνιση, παρουσίασε ένα πρόγραμμα το οποίο συγκέντρωσε 8,866 βαθμούς για την εκτέλεση και 5,500 βαθμούς για τη δυσκολία.
Όπως έγινε γνωστό ο «άρχοντας των κρίκων» στον σημερινό τελικό, αναμένεται να προσθέσει μια επιπλέον δυσκολία για να ανεβάσει τη βαθμολογία του στο 5,800 και φυσικά να πάρει μια από τις 3 θέσεις στο βάθρο.
Ποιοι είναι οι αντίπαλοι του Πετρούνια στον τελικό
Άντεμ Ασίλ (Τουρκία) – 14,400 β.
Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) – 14,333 β.
Νικίτα Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν) – 14,333 β.
Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία) – 14,066 β.
Μεχμέτ Αϊμπέκ Κοσάκ (Τουρκία) – 13,966 β.
Χάρι Χέπγουορθ (Βρετανία) – 13,833 β.
Αλεξάντερ Ντίαμπ (ΗΠΑ) – 13,733 β.
Λαγοκέφαλος: Η θάλασσα δεν χρειάζεται πανικό. Χρειάζεται γνώση.
15:29
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου τουρίστα από τον καταρράκτη Μαν Κάτσα στη Μυτιλήνη
15:24
Χανιά: Πώς οι αρχές εξιχνίασαν την δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας - Τα βίντεο και οι αντιφάσεις
15:16
Συναγερμός για φωτιά στα Σπάτα - Επιχειρούν πέντε εναέρια μέσα
15:09