Άδοξο τέλος για τον Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη - Αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας
Στα προημιτελικά του Barcelona Open ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα που ήταν σε εξέλιξη με τον Αρτούρ Φις.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης αντιμετώπιζε το Νο14 του κόσμου, Αρτούρ Φις στην οκτάδα του τουρνουά, αλλά μετά από μόλις 2 χαμένα games αισθάνθηκε αδιαθεσία και εγκατέλειψε.
Συγκεκριμένα, μετά το 2-0 υπέρ του Φις, ο 26χρονος αποχώρησε για τα αποδυτήρια με ιατρικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια επέστρεψε, αλλά μετά το 30-40 με το οποίο προηγήθηκε ο Γάλλος, ο Τσιτσιπάς εγκατέλειψε οριστικά τον αγώνα.
Συνολικά ο Έλληνας τενίστας έμεινε στο κορτ για 15 λεπτά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες δύο συναντήσεις τους, ο Τσιτσιπάς μετρούσε μόνο ήττες, ενώ η εφετινή ήταν πρώτη μεταξύ τους «μάχη» σε χωμάτινη επιφάνεια.
Αντίπαλος του Φις στα ημιτελικά θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος νίκησε νωρίτερα με 2-0 σετ τον Άλεξ Ντε Μινόρ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα προημιτελικά του Barcelona Open προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΗΠΑ: Επεκτείνεται ο κατάλογος με τα κράτη στα οποία ισχύει ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59