Οπαδοί της Τζένοα χτύπησαν με καπνογόνο τον Έλληνα τερματοφύλακα της Λάτσιο, Χρήστο Μανδά
Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Λάτσιο, Χρήστος Μανδάς
AP Photo/Alessandra TarantinoΣκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Τζένοα με τη Λάτσιο για το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.
Ένα από τα καπνογόνα χτύπησε στην πλάτη τον Έλληνα τερματοφύλακα της Λάτσιο, Χρήστο Μανδά, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί τραυματισμός. Μετά από έλεγχο από το ιατρικό τιμ, ο Μανδάς συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, καθησυχάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους.
Ένα περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Τζένοα και τη Λάτσιο. Για την ακρίβεια, καπνογόνα εκτοξεύτηκαν από την εξέδρα των γηπεδούχων, με ένα εξ αυτών να βρίσκει στην πλάτη τον Χρήστο Μανδά.
Η ένταση αυξήθηκε όταν φίλαθλοι της Τζένοα εκτόξευσαν καπνογόνα εντός του αγωνιστικού χώρου, διακόπτοντας προσωρινά το παιχνίδι.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας δέχθηκε ένα από τα βεγγαλικά στην πλάτη, ωστόσο ευτυχώς δεν υπέστη τραυματισμό.
Κατεδαφίστηκε το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή - Είχε πιάσει φωτιά μέσα στο καλοκαίρι
16:28
Γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν να «διαβάζουν» τον πλανήτη
16:24
Εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις 16,8 εκατ. ευρώ σε πληγέντες κτηνοτρόφους
16:18
Πέθανε ο Ράτκο Μλάντιτς - Ο επονομαζόμενος «χασάπης της Βοσνίας» είχε καταδικαστεί για γενοκτονία
16:16