Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης
Η Άννα Ντουντουνάκη
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSIΕπιβεβαίωσαν το όριο για το Παγκόσμιο της Σιγκαπούρης η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη με την εντυπωσιακή τους κούρσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης.
Η Ντουντουνάκη κατέκτησε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά (και 11η συνολικά) το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα με 57.27, μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ (57.25) που έχει η ίδια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η απόδοσή της αυτή την ανεβάζει στο Νο1 του κόσμου για φέτος.
Από την πλευρά της, η αθλήτρια του Ωκεανού τερμάτισε δεύτερη με 57.50, στην ταχύτερη κούρσα της καριέρας της, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ νέων γυναικών που είχε η ίδια με 57.74 από τις 21 Ιουνίου 2024, όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.
Αντίο 2025: 18+1 «κλικ» που ξεχώρισαν από τη showbiz και τη μόδα
10:30
Δηλητηριώδη σχόλια Τραμπ για το ζεύγος Κλούνεϊ - Στο στόχαστρό του και η Γαλλία
10:30
Σε 128 ανήλθαν οι θάνατοι δημοσιογράφων παγκοσμίως το 2025 - Οι μισοί στην Μέση Ανατολή
10:20
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Αλάσκα - Eίχε επίκεντρο την περιοχή Γιάκουτατ
10:10