Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει όμιλο του EuroBasket 2029 - Στη Μαδρίτη η τελική φάση
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP Photo/Antonio CalanniΣτη Μαδρίτη της Ισπανίας ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθεί η τελική φάση του EuroBasket 2029, ενώ το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει έναν από τους τέσσερις ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.
Να σημειωθεί ότι, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Λιθουανία, η Ολλανδία και η Εσθονία, ήταν οι υποψήφιες χώρες, οι οποίες πραγματοποίησαν την τελική παρουσίαση των υποψηφιοτήτων τους.
Την ελληνική αποστολή στην Ρίγα εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων, Νίκος Ζήσης, ο εκ των υπευθύνων του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, Κώστας Τσαρτσαρής, ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος και η αναπληρώτριά του, Τότα Γκολφινοπούλου.
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 85-92: Όσμαν και Ναν έφεραν το «χριστουγεννιάτικο διπλό» στο Κάουνας
22:12
Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό στρατού Λιβύης - Βρέθηκαν τα συντρίμμια
22:07
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6 εκατ. ευρώ
22:07
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (23/12) κλήρωσης για τα 39 εκατ. ευρώ
21:57