Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει όμιλο του EuroBasket 2029 - Στη Μαδρίτη η τελική φάση
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP Photo/Antonio CalanniΣτη Μαδρίτη της Ισπανίας ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθεί η τελική φάση του EuroBasket 2029, ενώ το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει έναν από τους τέσσερις ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.
Να σημειωθεί ότι, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Λιθουανία, η Ολλανδία και η Εσθονία, ήταν οι υποψήφιες χώρες, οι οποίες πραγματοποίησαν την τελική παρουσίαση των υποψηφιοτήτων τους.
Την ελληνική αποστολή στην Ρίγα εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων, Νίκος Ζήσης, ο εκ των υπευθύνων του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, Κώστας Τσαρτσαρής, ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος και η αναπληρώτριά του, Τότα Γκολφινοπούλου.
Χαμόγελο του Παιδιού: Θύμα κακοποίησης η 18χρονη μητέρα του βρέφους στα Χανιά
18:02
Τομ Χόλαντ - Ζεντάγια: Πρώτη κοινή εμφάνιση στα Βραβεία Emmy
17:52
ΥΠΕΞ: Η Δημοκρατία κατευθυντήρια αρχή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής
17:41
Παγκόσμιο Εμπόριο: Απαραίτητη η μεταρρύθμιση - Η αδράνεια μπορεί να κοστίσει το 10% του ΑΕΠ
17:32