Λεσόρ: Νιώθω έτοιμος, ο προπονητής θα αποφασίσει εαν θα παίξω στο Final Four
«Νιώθω έτοιμος να παίξω αλλά η απόφαση είναι του προπονονητή», τόνισε ο Ματίας Λεσόρ σε δηλώσεις του από το Άμπου Ντάμπι.
Ο Παναθηναϊκός που άυριο Παρασκευή (23/5) στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague, αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο Άμπου Ντάμπι, έχει στην αποστολή του τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό.
Ο Γάλλος σέντερ δηλώνει έτοιμος να παίξει, ωστόσο είπε ότι ο Αταμάν θα έχει τον τελευταίο λόγο, αφού μόνο αυτός είναι ο αρμόδιος να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει σε κάποια τις δύο αναμετρήσεις.
«Θα είμαι εκεί και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Νιώθω έτοιμος, αλλά η απόφαση είναι δική του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο, θα είναι μια μεγάλη μαχη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη Φενέρ. Είναι οι 4 καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, όλοι ξεκινάμε από το μηδέν και έχουμε 40 λεπτά για να πετύχουμε τον στόχο μας».
«Η καρδιά μου έχει σπάσει»: Θρήνος για την αυτοκτονία του 34χρονου RJ Mitte της σειράς Breaking Bad
23:57
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ζευγάρι με το εννέα μηνών βρέφος τους
23:50
Κακοκαιρία στην Αττική: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπή κυκλοφορίας στη παλαιά Αθηνών-Κορίνθου
23:39
Παρτίζαν - Παναθηναϊκός 55-72: Εμφατική νίκη για το «Τριφύλλι» στο Βελιγράδι, μετά από 16 χρόνια
23:27