ΣΠΟΡ

Απίθανο σόου σε ματς της Ντέρμπι Κάουντι με μασκότ να "τρώει" φίλαθλο

Απίθανο σόου σε ματς της Ντέρμπι Κάουντι με μασκότ να "τρώει" φίλαθλο
Getty Images / Joe Robbins

Ένα απίστευτο σόου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι στην Αγγλία και στο ματς της Ντέρμπι Κάουντι με την Μπλάκμπερν για την Football League Championship καθώς μια μασκότ έφαγε έναν φίλαθλο!

Ο Mackerel Jordan (το σκουμπρί Τζόρνταν) είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μασκότ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δίνει μοναδικά σόου τόσο σε αγώνες μπέιζμπολ, όσο και σε παιχνίδια του NBA. Μόνο που οι φίλαθλοι της Ντέρμπι και της Μπλάκμπερν δεν είχαν ιδέα για αυτό που συνέβη στο ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα.

Το συμπαθέστατο "ψαράκι" που φοράει την φανέλα με το νούμερο 23 του Μάικλ Τζόρνταν, εξ ου και το όνομα, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διασκεδάσει τους φιλάθλους. Μόνο που ένας από αυτούς (ο συνεργάτης όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια του όλου σκετς), τον κλώτσησε με μια μπάλα στην κοιλιά.

Ποιος είδε το ψάρι και δεν φοβήθηκε; τον κυνήγησε, τον έπιασε, τον κατάπιε, έφτυσε τα ρούχα του και τον άφησε με τα εσώρουχα, και τους οπαδούς να πιάνουν την κοιλιά τους από το καταπληκτικό θέαμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ