ΣΠΟΡ

Super League: ισοπαλία παραχώρησε η ΑΕΚ στον Ηρακλή

Super League: ισοπαλία παραχώρησε η ΑΕΚ στον Ηρακλή
Επιτυχία του Ηρακλή το Χ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή, ακολουθώντας τα βήματα των τρίων άλλων διεκδικητών του τίτλου, χωρίς μάλιστα κανείς από τους "τέσσερεις" να βάλει γκολ!

Η ΑΕΚ πέταξε στα σκουπίδια τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με τις απουσίες του Μάνταλου και του Αλμέιδα να φαντάζουν τελικά δύσκολο να καλυφθούν. Η παρουσία του Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης αποσυντόνισε τον Δικέφαλο, ενώ ούτε η 3άδα Βάργκας, Μπακασέτα, Πατίτο είχε λύσεις στην καλά στημένη άμυνα του Ηρακλή, τελειώνοντας έτσι το πρώτο μέρος με μόλις 3 τελικές προσπάθειες.

2600047


(Ο Μπαρτολίνι σταματά τον Πέκχαρτ - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Στο β μέρος η είσοδος κυρίως του Χριστοδουλόπουλου έδωσε άλλο αέρα και ταχύτητα στην ανάπτυξη (αρχικά πέρασε σε θέση φορ ο Μπακασέτας και μετά ο Αραβίδης), με την Ένωση να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ στην εστία του Χουάντερσον, αλλά να μην σκοράρει.

2600065


(Μονομαχία Αγγελόπουλου-Χριστοδουλόπουλου - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ενήργησε γρήγορα βάζοντας τον Ζιαμπάρη, που καθάρισε όλες τις φάσεις, ενώ η ΑΕΚ έχασε και πάρα πολλά στημένα (8 κόρνερ με τα 7 να καταλήγουν στο κεφάλι του Περόνε, και 3 φάουλ σε πλεονεκτική θέση για τον Μπακασέτα να σταματούν στο τείχος).

2600028


(Η απογοήτευση του Μπακασέτα - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η ΑΕΚ έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους έχει ο Παναθηναϊκός και ο Πλατανιάς, με τον Ολυμπιακό στους 6 και το μεγάλο ντέρμπυ με τους ερυθρόλευκους την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη

Super League: η ΑΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό, ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη (5η αγων.)

Super League: ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ