Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Σαμ Άλαρνταϊς
Σε πολύ δεινή θέση βρίσκεται ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Σαμ Άλαρνταϊς, καθώς θα πρόκειται για θαύμα αν καταφέρει να κρατήσει τη δουλειά του, μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή του από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.
Ο Άλαρνταϊς έπεσε «θύμα» ερευνητικού ρεπορτάζ της Daily Telegraph, δύο ρεπόρτερ της οποίας συναντήθηκαν μαζί του προσποιούμενοι επιχειρηματίες και μέλη επενδυτικού fund από την Άπω Ανατολή.
Ο Big Sam όχι μόνο δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει, αλλά ταξίδεψε σε Σιγκαπούρη και Κίνα και πρόσφερε χρήσιμες συμβουλές έναντι αμοιβής ύψους 400.000 λιρών για το πώς μπορεί μια εταιρία που επιθυμεί να αποκτήσει τα δικαιώματα ποδοσφαιριστών (παρανόμως καθώς αυτό απαγορεύεται για τρίτα μέρη) να παρακάμψει τους κανόνες της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «κάτι που όλοι κάνουν εδώ και χρόνια».
Στα δύο βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Άλαρνταϊς δεν περιορίζεται στις... συμβουλές. Ειρωνεύεται τον προκάτοχό του Ρόι Χόντγκσον με αφορμή την πορεία της Αγγλίας στο Euro του καλοκαιριού, ενώ αναφέρεται με άκομψο τρόπο κατά του Γκάρι Νέβιλ, άλλοτε μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή στην Εθνική.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άλαρνταϊς δεν θα προλάβει να κάνει καν προπόνηση ως ομοσπονδιακός τεχνικός...
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06