ΣΠΟΡ

Αποκαλύψεις για σκάνδαλο με μίζες μετά την απόλυση του Αλαρντάις από την εθνική Αγγλίας

Αποκαλύψεις για σκάνδαλο  με μίζες μετά την απόλυση του Αλαρντάις από την εθνική Αγγλίας
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic

Η απομάκρυνση του Σαμ Αλαρντάις από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, φαίνεται ότι ήταν απλά η αφορμή για να αποκαλυφθεί μεγάλο σκάνδαλο με προπονητές στην Αγγλία, που έπαιρναν μίζες για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.

Ο πρώην πλέον Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας εμφανίστηκε καταβεβλημένος και φανερά επηρρεασμένος από την αποκάλυψη της Telegraph, που του κόστισε την θέση του και το μόνο που είχε να πει στους δημοσιογράφους ήταν ότι τον παρέσυραν.

2016 09 28T114252Z 224663043 LR1EC9S0WJ6Y7 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND ALLARDYCE APPOLOGY


(Ο Αλαρντάις μιλά με δημοσιογράφους στο σπίτι του στο Μπόλτον - Πηγή: Reuters / Chris Neill)

«Έκανα μια ανόητη ενέργεια. Προσπάθησαν να βοηθήσω κάποιον που γνώριζα εδώ και τριάντα χρόνια και δυστυχώς αυτό ήταν το μοιραίο λάθος μου. Μου έστησαν παγίδα και νίκησαν» ήταν τα λόγια του στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν από το πρωί έξω από το σπίτι του. Τόνισε πάντως ότι σκοπεύει να παραμείνει στο ποδόσφαιρο.

Και άλλοι προπονητές στο "κόλπο"

Η Telegraph νωρίτερα είχε κάνει και άλλες αποκαλύψεις σχετικά με ένα θέμα, που όλοι συζητούσαν στην Αγγλία, αλλά δεν υπήρχαν οι αποδείξεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της έγκυρης Αγγλικής εφημερίδας, οκτώ τουλάχιστον προπονητές που δουλεύουν ή δούλεψαν στην Premier League και δύο της Championship είναι καταγεγραμμένοι στην κάμερα να ζητούν μίζες για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.

2016 09 16T173342Z 117048822 MT1ACI14612733 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND CHE LIV


(Πηγή: Reuters / Dylan Martinez Livepic)

Ιταλός πρώην μάνατζερ, ο Πίνο Πιγκλιάρα αποκαλύπτει ότι υπήρχε ακόμη και συνθηματικό για την μίζα (small coffee -μικρός καφές), και πρόσθεσε ότι οι συναλλαγές γίνονταν μέσω τραπιζικών συναλλαγών στην Ελβετία, ενώ έκαν λόγο κια για πρωτοκλασάτο προπονητή, που απομακρύνθηκε σιωπηρα από τον σύλλογο για αυτόν τον λόγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ