Παγκόσμιο ρεκόρ με 6,28μ. στο άλμα επί κοντώ για τον Ντουπλάντις - Το πρώτο στην Σουηδία
Σε... έξαλλη κατάσταση ο Ντουπλάντις μετά το νέο Παγκόσμιο ρεκόρ μέσα στο «σπίτι» του
EPA/Jonas Ekstromer SWEDEN OUTΈνα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε ο Μόντο Ντουπλάντις, αυτή τη φορά μάλιστα μπροστά στους συμπατριώτες του, στο Diamond League της Στοκχόλμης. Ο Σουηδός σούπερ σταρ του επί κοντώ, αφού εξασφάλισε τη νίκη με άλμα στα 6 μέτρα, τοποθέτησε τον πήχη στα 6,28μ. και χρειάστηκε μόλις μία προσπάθεια για να τον περάσει.
Με το άλμα αυτό, ο 26χρονος Ολυμπιονίκης βελτίωσε το 6,27μ. που είχε κάνει στις 28 Φεβρουαρίου, στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας (σε κλειστό στίβο) και ανέβασε έτι περισσότερο το δικό του απόλυτο παγκόσμιο ρεκόρ.
Τη δεύτερη θέση του αγώνα πήρε ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ με 5,90μ. και την τρίτη ο Ολλανδός Μένο Φλουν με 5,80μ., ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής έμεινε στα 5,60μ. και περιορίστηκε στην όγδοη θέση, μαζί με τον Αμερικανό Σαμ Κέντρικς.
Η Σίρλεϊ ΜακΛέιν στο «τιμόνι» του βιογραφικού δράματος «Margret and Stevie»
14:48
Πρόστιμο «μαμούθ» στο Reddit λόγω αδυναμίας επαλήθευσης της ταυτότητας ανήλικων χρηστών
14:47
Τέσσερα χρόνια πολέμου: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε δίπλα στην ευρωπαϊκή στις Βρυξέλλες (pics)
14:36
Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή
14:28