ΣΠΟΡ

Οι όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο

Οι όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ

Η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα, αλλά και ο Γιώργος Γερωγιάδης, που θα τεθεί αντίπαλος της πρώην του ομάδας, είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν στην σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες των Χανίων και την Σπάρτη, ο Παναθηναϊκός έχει όμιλο "Α εθνικής", ενώ η Κυπελλούχος ΑΕΚ έχει εύκολη κλήρωση.

Σε κάθε όμιλοι οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μια φορά. Αυτές της Super League θα αγωνιστούν εντός έδρας μόνο μία φορά, ενώ εκείνες της Football League από δύο: ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πλατανιά, ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ, ο Παναθηναϊκός τον Ηρακλή και η ΑΕΚ την Κέρκυρα. Βάσει προγράμματος, οι αγώνες της 2ης φάσης θα αρχίσουν στις 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Στην 3η φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, για την τελική κατάταξη των ομάδων θα ληφθούν υπόψη, κατά σειρά, τα ακόλουθα κριτήρια:1.Περισσότεροι βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν 2.Διαφορά τερμάτων στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν 3.Καλύτερη επίθεση σε όλους τους αγώνες του ομίλου 4.Καλύτερη άμυνα σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος
ΠΑΟΚ
Λάρισα
Τρίκαλα
Πανελευσινιακός ή Ζάκυνθος (εκκρεμεί δικαστική απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ)

2ος Όμιλος
Ολυμπιακός
Πλατανιάς
Χανιά
Σπάρτη

3ος Όμιλος
Παναθηναϊκός
Ηρακλής
ΟΦΗ
Απόλλων

4ος Όμιλος
ΠΑΣ Γιάννινα
Ξάνθη
Αγροτικός Αστέρας
Καλλονή

5ος Όμιλος
Αστέρας Τρίπολης
Βέροια
Άρης
Αιγινιακός

6ος Όμιλος
ΑΕΚ
Κέρκυρα
Αναγέννηση Καρδίτσας
Λαμία

7ος Όμιλος
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Καλλιθέα
Πανθρακικός

8ος Όμιλος
Πανιώνιος
Λεβαδειακός
Κισσαμικός
Πανσερραϊκός

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ