ΣΠΟΡ

Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος διαιτητής του ντέρμπυ EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Δίχως εκπλήξεις ο ορισμός του διαιτητή του μεγάλου ντέρμπυ της 6ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ την Κυριακή, με τον κατά τεκμήριο κορυφαίο Έλληνα διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο.

Λίγους μόνον μήνες μετά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, όταν και πάλι είχε προκύψει θέμα με τον διαιτητή, ο 37χρονος ρέφερι από τα Δωδεκάνησα θα είναι στο Καραϊσκάκης την Κυριακή το βράδυ (20.30), μαζί με τους κύριους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Δημητριάδη (Μακεδονίας) για βοηθούς και 4ο διαιτητή τον Μάνταλο από την Καβάλα.

2526553


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Σιδηρόπουλος έχει διαιτητεύσει ένα παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αυτό του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό (0-3) την 3η αγωνιστική.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ. (Καλογερόπουλος-Αθήνας), Βέροια-ΠΑΟΚ (Ευαγγέλου - Αθήνας), Λεβαδειακός-ΑΕΛ (Παπαπέτρου-Αθήνας), Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννουλάκης-Χανίων), Ηρακλής-Πανιώνιος (Νεοφυτιάδης-Κορινθίας), Πλατανιάς-Παναιτωλικός (Λαμπρόπουλος-Ηλείας), Ξάνθη-Ατρόμητος (Δελφάκης-Αρκαδίας).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ