ΣΠΟΡ

Ατύχημα στην Βαρκελώνη για το αεροσκάφος που ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ατύχημα στην Βαρκελώνη για το αεροσκάφος που ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Φώτο αρχείου IAA via Getty Images

Στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης έπεσε το αεροπλάνο που ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτουν ισπανικά μέσα, δίχως πάντως να τραυματιστεί κάποιος από το πλήρωμα ή τους επιβαίνοντες.

Το ατύχημα έγινε την περασμένη Δευτέρα, όταν το Gulfstream 200 τζετ που ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε στο αεροδρόμιο Ελ Πρατ της Βαρκελώνης.

Υπήρξε βλάβη στο σύστημα προσγείωσης και έσπασε ο μπροστινός τροχός κατά την αναγκαστική προσγείωση που επιχείρησε ο πιλότος.

CR7plane6


(Πηγή: Twitter / Diario Sport)

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες σαν από θαύμα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός (δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο πιλότο για ελαφρά τραύματα), κάτι που μαρτυρούν και οι φωτογραφίες λίγες στιγμές μετά το ατύχημα, που δημοσιεύει ο Τύπος.

CR7plane4


(Πηγή: Twitter / Diario Sport)

Το τζετ είχε αγοράσει πέρυσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι 19 εκατομμυρίων $ και ήταν το αγαπημένο του μέσο μεταφοράς στις "αποδράσεις" του από την Μαδρίτη, όταν είχε ρεπό από την Ρεάλ.

CR7plane2


(Πηγή: Twitter / Cristiano Ronaldo)

Συχνά μάλιστα το χρησιμοποιούσε μαζί με την οικογένεια του για να πάνε ταξίδια και ανέβαζε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

CR7plane1


(Πηγή: Twitter / Cristiano Ronaldo)

Ο ίδιος ενημερώθηκε στην Γερμανία, όπου βρισκόταν για το ματς με την Ντόρτμουντ και ήταν σοκαρισμένος. Μια είδηση που κυκλοφόρησε, ότι επιβάτες ήταν στο τζετ μέλη της οικογένειας του διαψεύστηκε άμεσα.

CR7plane3


(Η οικογένεια Ρονάλντο στο τζετ - Πηγή: Twitter / Cristiano Ronaldo)

Το σκάφος δεν το χρησιμοποιούσε μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και εταιρίες που το ενοικίαζαν για την μεταφορά πελατών, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις ιδιοκτητών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ