ΣΠΟΡ

Super League: 0-0 του ΠΑΟΚ στην Βέροια, δίκαια φωνάζει για την διαιτησία ο Δικέφαλος

Super League: 0-0 του ΠΑΟΚ στην Βέροια, δίκαια φωνάζει για την διαιτησία ο Δικέφαλος
EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ με λευκή ισοπαλία, αφού μετά την Ξάνθη (στην Τούμπα), δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην Βέροια (εμφάνισε σημάδια κούρασης και κακής λειτουργίας σε κομμάτια του 90λεπτου), έχοντας όμως δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία, καθώς του ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ στο α ημίχρονο.

Με αλλαγές στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή δημιουργία στον πρώτο 45λεπτο, έχοντας μια κλασσική ευκαιρία νωρίς με τον Μυστακίδη να στέλνει μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής, με κεφαλιά την μπάλα άουτ, και στη συνέχεια να δέχεται μια υποτυπώδη πίεση από την Βέροια.

11ada veroia paok


(Πηγή: Instagram / PAOK FC)

Όμως στο 43 ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ανοίξει το σκορ, αφού ο Φακούντο Περέιρα ξεκίνησε 2 μέτρα πίσω από τους αμυντικούς (επιχείρησαν να τραβηχτούν για οφσάιντ), όμως ο βοηθός Χούσκογλου σήκωσε το σημαιάκι προκαλώντας δικαιολογημένα τις αντιδράσεις.

Σφιχτό παιχνίδι και στο β μέρος με την Βέροια να περιμένει για να κτυπήσει στην κόντρα και τον Δικέφαλο να προσπαθεί, αλλά να μην έχει κλασικές φάσεις στην εστία του Λόπεθ.

Ο Βασιλαντωνόπουλος είχε την καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους στο 65 με διαγώνιο σουτ, που πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Γλύκου και στην αντεπίθεση ο Κάμπος (μπήκε αλλαγή αντί του Ροντρίγκεζ) πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα επίσης είχε πορεία δίπλα στο αριστερό δοκάρι.

2603933


(Μυστακίδης και Αθανασιάδης (33) - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

*Στα Τέμπη έγινε το ετήσιο μνημόσυνο για τους 6 φίλους του ΠΑΟΚ, που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο το 1999, ενώ και στο γήπεδο οι παίκτες και των 2 ομάδων τίμησαν με στεφάνι τη μνήμη τους.

2603597


(Το μνημόσυνο στα Τέμπη - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Η 6η αγωνιστική

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1
Ηρακλής-Πανιώνιος 1-2
Βέροια-ΠΑΟΚ 0-0
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18.15)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (18.15)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20.30)

Δευτέρα
Ξάνθη-Ατρόμητος (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ