Με γκολ και ασίστ Τζόλη η Μπριζ πήρε το Βέλγικο Super Cup
Τζόλης και Κλαμπ Μπριζ μπήκαν με τον ιδανικότερο τρόπο στη νέα σεζόν. Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ συνέχισε από εκεί που τελείωσε την περασμένη σεζόν: με γκολ και ασίστ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1 επί της πρωταθλήτριας Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και ταυτόχρονα στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν 2025/2026, του βελγικού Super Cup.
Ο 23χρονος άσος, ο οποίος έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πήρε... από το χέρι τους «μαυρομπλέ» και τους οδήγησε στην ανατροπή.
Ο Ιβάνοβιτς άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές της Jupiler Pro League στο 15', αλλά από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Τζόλης και πριν κλείσει το πρώτο μέρος η ομάδα του Νίκι Χαγέν είχε φέρει τα πάνω κάτω.
Στο 31' ο διεθνής ακραίος επιθετικός κέρδισε πέναλτι, το οποίος μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ από δική του εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45'+1) ο Βανάκεν «έγραψε» το 2-1 για τους Κυπελλούχους Βελγίου.
Σκορ που δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, παρά τις προσπάθειες των παικτών της Ουνιόν για να φτάσουν, τουλάχιστον, στην ισοφάριση.
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 67-68: Το «τριφύλλι» έκανε το «break» φόντο το Final Four της Αθήνας
23:47
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία - «Δεμένα» τα πλοία, «χειρόφρενο» στα τρένα
23:46