Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του Canadian Open
Ανανεώθηκε:
Η Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/Ryan SunΗ Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζέσικα Πεγκούλα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/7), στον δεύτερο γύρο του Canadian Open που διεξάγεται στο Μόντρεαλ.
Η Αμερικανίδα τενίστρια, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος του τίτλου, επέβαλε τον ρυθμό της και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.
Η Πεγκούλα εμφανίστηκε σταθερή και αποτελεσματική από την αρχή του ματς, κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5. Στο δεύτερο σετ, έκανε άμεσα break στο πρώτο service game της Σάκκαρη, πήρε προβάδισμα με 4-1 και διατήρησε τον έλεγχο έως το τέλος, ολοκληρώνοντας τη νίκη της με 6-4.
Παρά την προσπάθεια της να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στο Μόντρεαλ.
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από την Δευτέρα 13 έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου
12:13
Reuters: Επιχειρηματίας που πούλησε γη για το θέρετρο Κούσνερ στην Αλβανία ύποπτος για πλαστογραφία
12:02
Bookreads: «Ψηλά τα χέρια, σύντροφε»: Mια νέα κατάδυση του Κώστα Φασουλόπουλου στο ελληνικό νουάρ
11:51
Κοιτάμε το μέλλον προς τα πάνω. Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε και προς τα κάτω
11:42