Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε συνιδιοκτήτης της γαλλικής Λε Μαν
Ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε συνιδιοκτήτης της γαλλικής Λε Μαν, που αγωνίζεται στη Ligue 2, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/8) ο σύλλογος, ο οποίος επέστρεψε φέτος στη δεύτερη κατηγορία.
Μετοχές απέκτησαν επίσης οι πρώην οδηγοί της Formula 1, Φελίπε Μάσα και Κέβιν Μάγκνουσεν.
Η επένδυση καθοδηγείται από τον βραζιλιάνικο όμιλο OutField, ένα διεθνές επενδυτικό κονσόρτσιουμ που συνίδρυσε ο Πέντρο Ολιβέιρα, και συμμετέχει επίσης ο Γεώργιος Φραγκούλης, CEO της παγκόσμιας αλυσίδας υγιεινής διατροφής OakBerry.
«Ο Τζόκοβιτς, ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην Ιστορία του τένις, με τη νοοτροπία και τη μοναδική του προσέγγιση, θα προσφέρει σημαντική αξία στον σύλλογό μας», ανέφερε η Λε Μαν σε ανακοίνωσή της.
«Οι Μάσα (15 σεζόν στη Formula 1) και Μάγκνουσεν (10 σεζόν), θα συμβάλουν στη δημιουργία “γέφυρας” ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στοιχείο που αποτελεί πλέον διακριτό γνώρισμα της ταυτότητας της Λε Μαν».
Η Λε Μαν ξεκινά τη σεζόν στη Ligue 2 στις 9 Αυγούστου, με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Γκινγκάμπ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χωριστοί δρόμοι για Μάρει και Τζόκοβιτς - Παύει να είναι προπονητής του Σέρβου ο Σκωτσέζος
SPONSORED
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματήσουμε να πίνουμε καφέ για δύο εβδομάδες
09:00
Δεύτερη αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα - Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση κόμματος
08:55
Eurovision 2026: Με ελληνική «υπογραφή» το τραγούδι της Βουλγαρίας που κατέκτησε την πρώτη θέση
08:49
Ξεκινούν αύριο οι εξετάσεις στα Λύκεια - Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες
08:40