Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε συνιδιοκτήτης της γαλλικής Λε Μαν
Ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε συνιδιοκτήτης της γαλλικής Λε Μαν, που αγωνίζεται στη Ligue 2, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/8) ο σύλλογος, ο οποίος επέστρεψε φέτος στη δεύτερη κατηγορία.
Μετοχές απέκτησαν επίσης οι πρώην οδηγοί της Formula 1, Φελίπε Μάσα και Κέβιν Μάγκνουσεν.
Η επένδυση καθοδηγείται από τον βραζιλιάνικο όμιλο OutField, ένα διεθνές επενδυτικό κονσόρτσιουμ που συνίδρυσε ο Πέντρο Ολιβέιρα, και συμμετέχει επίσης ο Γεώργιος Φραγκούλης, CEO της παγκόσμιας αλυσίδας υγιεινής διατροφής OakBerry.
«Ο Τζόκοβιτς, ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην Ιστορία του τένις, με τη νοοτροπία και τη μοναδική του προσέγγιση, θα προσφέρει σημαντική αξία στον σύλλογό μας», ανέφερε η Λε Μαν σε ανακοίνωσή της.
«Οι Μάσα (15 σεζόν στη Formula 1) και Μάγκνουσεν (10 σεζόν), θα συμβάλουν στη δημιουργία “γέφυρας” ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στοιχείο που αποτελεί πλέον διακριτό γνώρισμα της ταυτότητας της Λε Μαν».
Η Λε Μαν ξεκινά τη σεζόν στη Ligue 2 στις 9 Αυγούστου, με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Γκινγκάμπ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χωριστοί δρόμοι για Μάρει και Τζόκοβιτς - Παύει να είναι προπονητής του Σέρβου ο Σκωτσέζος
Ρεβεγιόν... στα μπλόκα κάνουν οι αγρότες: Πυροτεχνήματα, διασπάσεις και αμετακίνητη στάση (vids)
21:15
Μείωση ΦΠΑ 30% από την Πρωτοχρονιά σε νησιά του Αιγαίου – Πώς θα εφαρμοστεί
21:02
Μπλόκα Έβρου: Ελεύθερη η διέλευση φορτηγών σε Κήπους και Ορμένιο έως τις 2 Ιανουαρίου
20:55
Το Κίεβο χαρακτηρίζει «γελοίο» το βίντεο για την επίθεση στην κατοικία του Πούτιν
20:50