Καραλής ο 4ος καλύτερος όλων των εποχών: Το 6.08μ. τον έφερε δίπλα σε Ντουπλάντις, Μπούμκα, Λαβιλενί
Ένα από τα κορυφαία άλματα του Εμανούηλ Καραλή
INTIME SPORTS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤα λόγια είναι περιττά για τον Εμμανουήλ Καραλή, καθώς πήδηξε πάνω από τα 6.08μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο, διαλύοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που ο ίδιος στο άλμα επί κοντώ από τον Μάρτιο με επίδοση 6.05μ.
Παρόλο που αρχικά φάνηκε ότι δεν ήταν η μέρα του, στο 2ο του άλμα στα 6.08μ. ο Καραλής πέρασε με επιτυχία τον πήχη και έγραψε ιστορία.
Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού κατέρριψε για μια ακόμη φορά το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (που ήταν 6.05μ.) και έγινε ο 4ος επικοντιστής στην ιστορία που ξεπερνά αυτό το ύψος.
Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται πίσω μόνο από τρεις θρύλους του αθλήματος, τον Μόντο Ντουπλάντις (6.28μ.), τον Ρενό Λαβιλενί (6.16μ.) και τον Σεργκέι Μπούμπκα (6.15μ.).
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παιδί που δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο στη Χαλκιδική
20:54
Τραμπ: Ουκρανία και Ρωσία συμφώνησαν να μην πλήττουν ενεργειακούς στόχους
20:45
Σύλληψη 40χρονου για εμπρησμούς στην Εύβοια - Έβαζε φωτιές με αναπτήρα δίπλα σε δάσος
20:34
Πέθανε ο γηραιότερος επιζών του Ολοκαυτώματος σε ηλικία 107 ετών
20:22