Καραλής ο 4ος καλύτερος όλων των εποχών: Το 6.08μ. τον έφερε δίπλα σε Ντουπλάντις, Μπούμκα, Λαβιλενί
Ένα από τα κορυφαία άλματα του Εμανούηλ Καραλή
INTIME SPORTS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤα λόγια είναι περιττά για τον Εμμανουήλ Καραλή, καθώς πήδηξε πάνω από τα 6.08μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο, διαλύοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που ο ίδιος στο άλμα επί κοντώ από τον Μάρτιο με επίδοση 6.05μ.
Παρόλο που αρχικά φάνηκε ότι δεν ήταν η μέρα του, στο 2ο του άλμα στα 6.08μ. ο Καραλής πέρασε με επιτυχία τον πήχη και έγραψε ιστορία.
Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού κατέρριψε για μια ακόμη φορά το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (που ήταν 6.05μ.) και έγινε ο 4ος επικοντιστής στην ιστορία που ξεπερνά αυτό το ύψος.
Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται πίσω μόνο από τρεις θρύλους του αθλήματος, τον Μόντο Ντουπλάντις (6.28μ.), τον Ρενό Λαβιλενί (6.16μ.) και τον Σεργκέι Μπούμπκα (6.15μ.).
Καρχαρίας επιτέθηκε σε γυναίκα που έκανε κατάδυση - «Ήξερα ότι με είχε δαγκώσει» (vid)
18:23
Καρυστιανού για νέο κόμμα: «Κάνω αγώνα κατά της διαφθοράς» - Τι είπε για τον Φαραντούρη
18:14
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής «θαύμα» της Ιαπωνίας (pics)
18:08
Πάτρα: Νεκρός 50χρονος με τραύμα από μαχαίρι - Είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει
17:59