Σπανούλης: Κάναμε παιδαριώδη λάθη, πάμε για το χάλκινο μετάλλιο
Ο Βασίλης Σπανούλης σε στιγμιότυπο από τον αγώνα.
INTIMEΜετά τη βαριά ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Τουρκία στον ημιτελικό του EuroBasket, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού, τονίζοντας ότι το μυαλό της ομάδας βρίσκεται πλέον στον μικρό τελικό.
«Δεν ήμασταν έτοιμοι ενεργειακά, κάναμε πολλά παιδαριώδη λάθη και δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας», δήλωσε ο Σπανούλης, αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες της ομάδας του. «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας για το μετάλλιο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
- Διαβάστε επίσης: Ήττα της Εθνικής από την Τουρκία με 94-68 - Φουλ για το χάλκινο μετάλλιο κόντρα τους Φιλανδούς
Ο Έλληνας τεχνικός έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει και ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν για τον αγώνα της Κυριακής. «Θα δούμε τη Φινλανδία, θα την αναλύσουμε και θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε, δείχνοντας ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να γυρίσει σελίδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ήττα της Εθνικής από την Τουρκία με 94-68 - Φουλ για το χάλκινο μετάλλιο κόντρα τους Φινλανδούς
Eurobasket 2025: Με πολλά λάθη η Εθνική - Χάνει στο ημίχρονο από την Τουρκία με 49-31
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05