Μαραντόνα και Βερόν «αρπάχτηκαν» σε φιλικό αγώνα (vid)
Μαλλιά – κουβάρια έγιναν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν σε έναν κατά τ’ άλλα φιλικό αγώνα στο Ολίμπικο της Ρώμης.
Η κόντρα μεταξύ των δύο Αργεντίνων ξέσπασε το καλοκαίρι εντός της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονίας της χώρας, όταν και ο Ντιεγκίτο είχε αποκαλέσει τον Βερόν, «προδότη».
Ο πρώην μέσος των Ίντερ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως δεν είχε ξεχάσει τα γαλλικά του Μαραντόνα και ξέσπασε στον αγώνα.
Μετά το τέλος του ματς ο Βερόν δεν είχε καμία όρεξη να ακούσει τα πειράγματα του Μαραντόνα. Το ευέξαπτο του χαρακτήρα του δεύτερου φυσικά επενέβη και οι βαριές κουβέντες δεν άργησαν να έρθουν.
«Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει ο Μαραντόνα. Αλήθεια δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά που λέει. Είναι εύκολο να μιλάς μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά να μιλάς με τον άλλον μπροστά σου», είπε ο Βερόν αργότερα.
Βρετανία: Άνδρας συνελήφθη για βανδαλισμό ενός αγάλματος του Τσόρτσιλ στο Λονδίνο (pics)
16:28
Νέα δημοπρασία έντοκων γραμματίων του ελληνικού Δημοσίου την Τετάρτη 4/2
16:27
«Καμπανάκι» από Ισπανία για την γρίπη των χοίρων: Παραλαγή μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο
16:22
Κρεμλίνο: «Παράλογες» οι δηλώσεις ότι ήταν ρωσικό το drone κοντά στο Charles de Gaulle
16:13