Super League: αναβολή λόγω του σεισμού στα Ιωάννινα στο ΠΑΣ-Λεβαδειακός
Ο ισχυρός σεισμός 5,5 ρίχτερ που χτύπησε την πόλη των Ιωαννίνων επηρρέασε και το πρωτάθλημα της Super League καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό, που ήταν προγραμματισμένη για τις 18.15 σήμερα Κυριακή.
Την απόφαση πήρε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για λόγους ασφαλείας. Το πρωί στις 11:00 έγινε η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων στο "Ζωσιμάδες" και ακολούθως πήγαν στην Περιφέρεια. Εκεί συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο, ο οποίος τους ενημέρωσε, ότι υπάρχει απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι και την παρέδωσε εγγράφως στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση είναι να μην διεξαχθεί το ματς ούτε αύριο (όπως ορίζει ο ΚΑΠ). Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν εξαντλημένοι καθώς δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ από τους μετασεισμούς.
Δύο συλλήψεις για διακίνηση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 έγγραφα
20:20
Τουρκία: Η εισαγγελία ζητά έως 20 χρόνια κάθειρξης στον Ιμάμογλου για «πολιτική κατασκοπεία»
20:11
Ιράν: Ειδησεογραφικό πρακτορείο δημοσιοποιεί φωτογραφίες των αμερικανικών βάσεων στη Μέση Ανατολή
20:02
Γερμανία: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Έλληνας για τη δολοφονία του ελεγκτή εισιτηρίων τρένου
19:56