ΣΠΟΡ

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια
Τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ EUROKINISSI

Παρά τη νίκη στη Λάρισα και τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, ότι "κέρδισε" μια ακόμη εβδομάδα, η ΑΕΚ αποφάσισε πριν από λίγο να λύσει τη συνεργασία της με τον Γεωργιανό τεχνικό.

Από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και είχε σειρά επαφών με τους συνεργάτες του για το θέμα του προπονητή και η απόφαση σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν να λυθεί η συνεργασία με τον Κετσπάγια, καθώς η ήττα από τον Ολυμπιακό και η κάκιστη εικόνα στο Καραϊσκάκης δεν ξεπεράστηκαν, παρά το τρίποντο με την ΑΕΛ. Ο πρώην πια τεχνικός της ΑΕΚ ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για το "διαζύγιο" στα Σπάτα, όπου είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

2615121


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Κετσπάγια πρόλαβε να κοουτσάρει την ΑΕΚ σε 7 επίσημα ματς: είχε 3 νίκες με Ξάνθη (4-1, εντός), Βέροια (0-2, εκτός), Λάρισα (1-2, εκτός), 2 ισοπαλίες με τον Ηρακλή (0-0, εντός) και τη Σεντ-Ετιέν (0-0, εκτός Europa League), ενώ έχασε από Σεντ-Ετιέν (0-1, εντός) και Ολυμπιακό (3-0, εκτός). Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

παε αεκ κετσπάγια

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει στις επαφές της ήδη για τον αντικαταστάτη του Κετσπάγια στον πάγκο της και είναι πιθανό ακόμη και τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί το ονομά του, ενώ και ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται ότι δεν θα μείνει δίχως δουλειά, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας η Ανόρθωση έχει απολύσει τον προπονητή της και επίσημα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την επιστροφή του Κετσπάγια στον πάγκο της, εφόσον έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ