Champions League Basket: με το δεξί ξεκίνησαν ΑΕΚ και Άρης, την Τετάρτη παίζει ο ΠΑΟΚ
Το ξεκίνημα των Ελληνικών ομάδων στη νέα διοργάνωση της FIBA, το Champions League, ήταν απόλυτα επιτυχημένο καθώς η ΑΕΚ και ο Άρης νίκησαν τους αντιπάλους τους.
Η ΑΕΚ στον Ε όμιλο δεν είχε πρόβλημα με την Ουγγρική Σολνόκι και καθάρισε από νωρίς το ματς, έχοντας μάλιστα double score από το ημίχρονο (50-25). Το τελικό 92-49 ικαονοποίησε τον Ζντοβτς και τους φίλους της Ένωσης, που πήγαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είδαν τον λαρεντζάκη να έχει 14 πόντους και τον Μαυροειδή 12, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του.
(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά της ΑΕΚ)

(Καλό παιχνίδι από τον Λαρεντζάκη - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Πιο δύσκολη η αποστολή του Άρη στη Σλοβενία απέναντι στην Ντομζάλε, χωρίς μάλιστα τον Αμερικανό του τον Τζένκινς, όμως οι παίκτες του Πρίφτη πήραν από την αρχή το προβάδισμα και κέρδισαν 54-62 με τον Καββαδά να κυριαρχέι κάτω από τα καλάθια και με 16 πόντους να είναι ο πρώτος σκόρερ.
(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του Άρη)
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο Τετάρτη με την Ράντομ στην Πολωνία για τον γ όμιλο.
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35