ΣΠΟΡ

Τουρκία: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε για εμπλοκή σε κύκλωμα ναρκωτικών

Τουρκία: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε για εμπλοκή σε κύκλωμα ναρκωτικών

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Σαντετίν Σαράν

Fenerbahçe FC

Ένα ακόμη σκάνδαλο έρχεται να συνταράξει το τουρκικό ποδόσφαιρο, καθώς λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη εμπλοκής ποδοσφαιριστών και διαιτητών σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, το απόγευμα της Τετάρτης (24/12) έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενέρμπατχσε, Σαντετίν Σαράν.

Την είδηση της σύλληψης του Σαράν, ο οποίος εξελέγη πρόεδρός της τον περασμένο Σεπτέμβριο, γνωστοποίησε η τουρκική ομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εκτενές ρεπορτάζ έχει το CNN Turk.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές ημέρες είχε κληθεί να καταθέσει στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε

«Ο πρόεδρός μας, Σαντετίν Σαράν, συνελήφθη σήμερα το βράδυ από την Επαρχιακή Διοίκηση Χωροφυλακής από το Προεδρικό Γραφείο της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας.

Η εν λόγω έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η διαδικασία διεξάγεται στο πλαίσιο του κράτους δικαίου, υπό την εξουσία και την ευθύνη των αρμόδιων αρχών.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο πρόεδρός μας θα ξεπεράσει αυτή τη διαδικασία με κοινή λογική και σθένος, όπως ακριβώς έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Το έργο που επιτελείται σύμφωνα με τα συμφέροντα του συλλόγου μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα. Ο πρόεδρός μας θα αφήσει πίσω του αυτές τις δύσκολες στιγμές και θα συνεχίσει να εργάζεται με αποφασιστικότητα για τον σύλλογό μας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σεκίπ Μοστούρογλου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι δικηγόροι του συλλόγου μας και οι δικηγόροι του προέδρου μας, Σαντετίν Σαράν, συνοδεύουν τον πρόεδρό μας σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Με την παρούσα ενημερώνουμε το κοινό», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.