«Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα»: Όταν ο Τσιτσιπάς σκέφτηκε να εγκαταλείψει το τένις
Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σκέφθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2025, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο περιθώριο του United Cup στο Περθ.
«Υπήρξαν στιγμές που πραγματικά φοβήθηκα. Μετά το US Open δεν μπορούσα καν να περπατήσω για δύο ημέρες. Εκεί αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά το μέλλον σου» δήλωσε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τους σοβαρούς τραυματισμούς πλάτη και τον έκαναν να χάσει πολλά τουρνουά.
«Το μεγαλύτερο ερώτημα ήταν αν μπορώ να τελειώσω έναν αγώνα χωρίς να πονάω. Αυτό σε φθείρει ψυχολογικά. Όταν δεν ξέρεις αν θα αντέξει το σώμα σου, όλα γίνονται πιο δύσκολα» εξήγησε ο ίδιος.
Ο Έλληνας τενίστας θα ηγηθεί της Εθνικής oμάδας μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη στο United Cup, έχοντας πλέον αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα που δοκίμασαν τις αντοχές του.
Τελικά, όμως, «η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Για πρώτη φορά μετά από καιρό ένιωσα ότι μπορώ να δουλέψω χωρίς περιορισμούς. Το σημαντικότερο για μένα είναι να μπορώ να τελειώνω τους αγώνες χωρίς πόνο. Αυτό από μόνο του αλλάζει τα πάντα», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά: «Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Πεζεσκιάν: Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν διαπραγμάτευση - Μας επιτέθηκαν τρεις φορές μετά από συνομιλίες
21:40
Νεκροί 4.000 από τους 6.000 που συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, ισχυρίζεται ο Κατς
21:30
Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ
21:19
Συναγερμός σε πτήση προς το Σικάγο: Αεροπλάνο έχασε 27.000 πόδια σε επτά λεπτά
21:09