Κόντρες στους 4 τροχούς για τους άσσους της Ρεάλ Μαδρίτης
Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν για λίγο την μπάλα και κάθισαν πίσω από το τιμόνι για να αναδειχθεί ο καλύτερος και γρηγορότερος οδηγός.
Έστω και αν ήταν για τις ανάγκες ενός video παιχνιδιού, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ματέο Κόβασιτς, ο Ντανίλο και ο Λούκας Βάσκεθ έδειξαν τις ικανότητες τους οδηγώντας γρήγορα αμάξια της εταιρίας-χορηγού της ομάδας και πρόσφεραν μερικές καταπληκτικές σκηνές, που θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν και οι παραγωγοί στην καινούργια ταινία του Fast and Furious.
Όσο για το νικητή; ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν αυτός που πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού.
Στην καρδιά του 11ου
Η χθεσινή ημέρα όμως ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς είχαν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν την κατάκτηση του Champions League, το undecima όπως το λένε.
Στο κανάλι του συλλόγου προβλήθηκε στις 23.00 το βράδυ το ντοκυμαντέρ, που ήταν αφιερωμένο στον περυσινό τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης και είδαν για πρώτη φορά αποκλειστικές σκηνές και λεπτό προς λεπτό τα όσα έγιναν στις 28 Μαϊου στο Μιλάνο
Δήμος Αθηναίων: Απομακρύνθηκαν 240 τραπεζοκαθίσματα σε 13 επιχειρησιακές δράσεις
12:39
Εικόνες αποκάλυψης στη Ρωσία: Εκατομμύρια ακρίδες σκοτείνιασαν τον ουρανό
12:30
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 42χρονο μοτοσικλετιστή στη Μύκονο
12:20
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11