F1: ο Χάμιλτον νίκησε στις ΗΠΑ και ελπίζει ακόμη για τον τίτλο
Ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε στο Grand Prix των ΗΠΑ και μείωσε την διαφορά, που τον χωρίζει από τον Νίκο Ρόσμπεργκ στους 26 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει, 3 αγώνες πριν το φινάλε, αν και στο Γερμανό πιλότο είναι αρκετές οι δεύτερες θέσεις (όπως στο Όστιν).
Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητές κατέκτησε εύκολα το Grand Prix των ΗΠΑ (εκκίνησε πρώτος και διατηρήθηκε εκεί μέχρι τέλους) για πέμπτη φορά στην καριέρα του και τρίτη συνεχή χρονιά φτάνοντας τις 50 νίκες στην καριέρα του. Πάντως ο ομόσταβλός του στη Mercedes και πρωτοπόρος Νίκο Ρόσμπεργκ έδειξε ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση, που απώλεσε προσωρινά στην εκκίνηση από το Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull, που ανέβηκε στο βάθρο επίσης.

(Πηγή: Reuters / Adrees Latif TPX IMAGES OF THE DAY)
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari και ο Φερνάντο Αλόνσο (στο καλύτερο φετινό του πλασάρισμα) με McLaren συμπλήρωσαν την πεντάδα, ενώ Φερστάπεν και Ραϊκόνεν εγκατέλειψαν.

(Ο Ρόσμπεργκ περνά μπροστά από τον Χάμιλτον, που πανηγυρίζει - Πηγή: Reuters / Adrees Latif)
Στην βαθμολογία προηγείται ο Νίκο Ρόσμπεργκ με 331 βαθμούς και ο Λιούις Χάμιλτον έχει 305. Επόμενος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή στο Μεξικό, αλλά ο Γερμανός μπορεί να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο ακόμη και με δεύτερες θέσεις.
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00