ΣΠΟΡ

Super League: Iσοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βέροια αντί για ευρεία νίκη!

Super League: Iσοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βέροια αντί για ευρεία νίκη!
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός είναι ιδανικός αυτόχειρας και στη Βέροια, καθώς έφυγε με μόλις ένα βαθμό μετά την ισοπαλία 1-1 με την τοπική ομάδα, σε μια αναμέτρηση που μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο εύκολα να είναι 0-5 (!) υπέρ των "πράσινων". 

Όποιος είδε τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα στην Ημαθία δεν θα μπορεί ασφαλώς να πιστέψει ότι ο Παναθηναϊκός είχε απώλεια βαθμών. Και αυτό γιατί εκτός από το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 13, οι "πράσινοι" κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει άλλα 4 γκολ.

2620019


(Πηγή: EUROKINISSI)

Κάτι η αστοχία τους και κάτι οι απίθανες επεμβάσεις του MVP του 90λεπτου Ισπανού γκολκίπερ Λόπεθ (τουλάχιστον 5 εκπληκτικές αποκρούσεις) κράτησαν το σκορ στο επίπεδο του 0-1. Οι τελικές προσπάθειες 11 για τον Παναθηναϊκό (8) εντός εστίας και μόλις 1 (εκτός εστίας) για τους γηπεδούχους.

2619952


(Πηγή: EUROKINISSI)

Ίδιο ξεκίνημα και στο β μέρος για τον Παναθηναϊκό να σπαταλά ευκαιρίες με τον Ιμπάρμπο και μια κεφαλιά του Μολέδο να περνά ελάχιστα άουτ και χτύπησε το πρώτο καμπανάκι: στο 53 ο Στιλ σε προσπάθειά του να μαζέψει μια σέντρα έπεσε στον Μολέδο και το σουτ του Βίτι έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κουτρουμπής (οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι, αλλά η μπάλα πάει ψηλά στον ώμο του).

2620013


(Πηγή: EUROKINISSI)

Όσο περνούσαν τα λεπτά η κόπωση των παικτών του Στραματσιόνι τους έκανε να οπισθοχωρήσουν και απλά να διαχειρίζονται το σκορ, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Γράφα απέκτησαν ψυχολογία και κυκλοφόρησαν λίγο περισσότερο την μπάλα.

2620057


(Πηγή: EUROKINISSI)

Για να φτάσουμε στο 88 και ο Μπαλάφας με ξερό σουτ έξω από την περιοχή να νικήσει τον Στιλ και να στείλει στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό που έμεινε 2ος στην βαθμολογία μαζί με την ΑΕΚ στους 11 βαθμούς, αλλά πλέον τέσσερεις (4) μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η Βέροια έπιασε στους 5 βαθμούς την ΑΕΛ στην 13η θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ