Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου στο Μίτινγκ της Οστράβα
Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο μίτινγκ της Οστράβα με καλύτερη επίδοση τα 8,23μ., πραγματοποιώντας συνολικά μια θετική εμφάνιση.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους αναζήτησε ρυθμό στις πρώτες προσπάθειες, στις οποίες δεν βρήκε το ιδανικό πάτημα. Στη συνέχεια, αξιοποιώντας την ταχύτητά του, σημείωσε στην τέταρτη προσπάθεια άλμα στα 8,23μ., επίδοση που αποτέλεσε ρεκόρ μίτινγκ, αν και ο ίδιος δεν έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος.
Ο αγώνας εξελίχθηκε σε αμφίρροπη αναμέτρηση, με τον Σαραμπογιούκοβ και τον Φουρλάνι να φτάνουν τα 8,21 μ. στις τρίτες τους προσπάθειες. Ο Ιταλός άλτης πήρε τελικά την πρώτη θέση με άλμα στα 8,30 μ. στην πέμπτη προσπάθεια. Ο Τεντόγλου δεν ολοκλήρωσε το πέμπτο του άλμα, που μετρήθηκε στα 7,01 μ., και έκλεισε τον αγώνα με άλμα στα 8,06μ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση, δείχνοντας από νωρίς στη σεζόν πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο επόμενος αγώνας του είναι προγραμματισμένος για τις 11 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.
ΕΝΦΙΑ: Αρχές Μαρτίου τα «ραβασάκια» για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή
06:00
Νέο μοντέλο στρατιωτικής θητείας: Ποιες οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση
05:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 2,4 δισ. καταβάλλονται έως 27 Φεβρουαρίου
04:00
Δάνεια ελβετικού φράγκου: Τι να προσέξετε στους όρους μετατροπής τους σε ευρώ
03:00