Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Σλούκας και Γκραντ λύγισαν τη «βασίλισσα»
Στιγμιότυπο από τον αγώνα Παναθηναϊκού- Ρεάλ στην τη Euroleague
Eurokinissi SportsΜε τον Τζέριαν Γκραντ να λέει την τελευταία λέξη στον αγώνα ο Παναθηναϊκος λύγισε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Telecom Center επικρατώντας των μαδριλένων με 82-81
Ο Αμερικανός γκαρντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ τρία δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη! Πλέον ο Παναθηναϊκός έπιασε τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία με ρεκόρ 16-10, όσο έχουν και Βαλένθια, Ερυθρός Αστέρας και Μπαρτσελόνα.
Με 22 πόντους, ο Κώστας Σλούκας κράτησε όρθιο το «τριφύλλι» μετά την απογοητευτική πρώτη περίοδο και το επανέφερε σε απειλητική θέση, ενώ ο Αμερικανός με 19 πόντους, 7 ασίστ και καθοριστικές άμυνες υπέγραψε την ανατροπή!
Πολύτιμος και ο Τσέντι Οσμάν με 12 πόντους, όπως και ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ που έδωσε λύσεις από τα 6,75 (3/5 τρίποντα), σε μία βραδιά που ο Παναθηναϊκός στερήθηκε λύσεων από τους σέντερ του και υποχρεώθηκε να παίζει ακόμη και με τον Ντίνο Μήτογλου στη θέση «5».
Από τη Ρεάλ, ξεχώρισε ο Αμερικανός σέντερ Άλεξ Λεν με 18 πόντους, τη στιγμή που ο Έντι Ταβάρες έμεινε στα χαμηλά στην επίθεση (2π., 6ρ.). Ο Μάριο Χεζόνια που έδειξε να σφραγίζει με... γκολ φάουλ το «διπλό» (80-81 στα 8,7΄΄ για τη λήξη), πριν... μιλήσει ο Γκραντ, τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο Φακούντο Καμπάτσο.
Τα δεκάλεπτα:16-26, 36-44, 60-61, 82-81
Έκτακτα μέτρα για την ελάφρυνση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία - Σήμερα οι ανακοινώσεις
10:46
Φρουροί της Επανάστασης: Ολοκληρώνουμε τις προετοιμασίες για τη νέα τάξη πραγμάτων στα Στενά του Ορμούζ
10:44
Επίθεση Σεβαστίδη σε Κωνσταντοπούλου: Ζει για τη δημοσιότητα, δεν θέλει να προχωρήσει η δίκη Τεμπών
10:38
Τηλεφώνημα για βόμβα στο πολιτικό γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή στις Σέρρες
10:32