ΣΠΟΡ

Κόντρα στην Μπάμπεργκ θα κάνει το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ

Κόντρα στην Μπάμπεργκ θα κάνει το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ
Πρεμιέρα στη Γερμανία για τον Τσάβι Πασκουάλ

Μετά τα φώτα της επίσημης παρουσίασης, ώρα για δράση για τον Τσάβι πασκουάλ, που θα καθίσει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στον παγκο του Παναθηναϊκού Superfoods. Οριστικοποιήθηκε παράλληλα και η σύνθεση του τεχνικού τημ που θα τον πλαισιώσει, με τους συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη να παραμένουν στην ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ με δική του απόφαση διατήρησε στο τημ τους Γιώργο Βόβορα, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και Νίκο Παππά, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και στους δύο αγώνες που χρειάστηκε να κοουτσάρουν (ΤΣΣΚΑ Μ. και Κόροιβο) και μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του όλα τα χρόνια Ινίγο Θορθάνο, θα είναι οι άνθρωποι που θα συνδράμουν στην τεχνική καθοδήγηση του Παναθηναϊκού.

paobcteam


(Πηγή: www.paobc.gr / V.Stolis)

Η αρχή θα γίνει αύριο από την έδρα της Μπάμπεργκ (21.00 - ΕΡΤ 1), όπου ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη για να εδραιωθεί στο πάνω μισό της βαθμολογίας και ο Καταλανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της δεδομένης απουσίας του Τζέιμς. Μάλιστα η Euroleague επέλεξε το Γιάννη Μπουρούση και τον Μέλι για το τίζερ της προαναγγελίας της αναμέτρησης.

«Ξέρουμε ακριβώς πως είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά αύριο στο γήπεδο της Μπάμπεργκ, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που ειδικά στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη» τόνισε πριν την αναχώρηση των "πράσινων" ο Πασκουάλ στους δημοσιογράφους.

paobcteam3


(Νίκολς και Μπουρούσης - Πηγή: www.paobc.gr / V.Stolis)

Σήμερα πρώτος ξεκινά τις υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Αρμάνι (21.00 - Novasports 2)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Τρίτη 25/10
Ούνιξ-Νταρουσάφακα (19:00)
Ολυμπιακός-Αρμάνι (21:00)
Εφές-ΤΣΣΚΑ M. (21:00)
Ρεάλ Μ.-Μπασκονία (22:00)

Τετάρτη 26/10
Ερυθρός Αστ.-Μπαρτσελόνα (20:00)
Φενέρ-Ζαλγκίρις (20:45)
Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός (21:00)
Μακάμπι-Γαλατά (21:05)

Δείτε ακόμη

Οι καλύτερες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Euroleague

ΔΗΜΟΦΙΛΗ