Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άσχημη πτώση για την Λίντσεϊ Βον που αγωνιζόταν με κομμένο χιαστό
H Λίντσει Βον κατά την πτώση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες
AP Photo/Jacquelyn MartinΆσχημη τροπή πήρε η συμμετοχή της γνωστής Αμερικανίδας αθλήτριας του αλπικού σκι, Λίντσεϊ Βον, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 που διεξάγονται στην Κορτίνα της Ιταλίας. Η αθλήτρια που αγωνιζόταν ήδη με κομμένο χιαστό είχε μια άσχημη πτώση και αποσύρθηκε από τον αγώνα.
Η Ολυμπιονίκης του 2010, που είναι γνωστή ως «βασίλισσα της ταχύτητας» έπεσε κατά την κατάβαση και παρέμεινε ξαπλωμένη στο έδαφος πριν της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό.
Η 41χρονη Βον που επέστρεψε στους αγώνες σκι υψηλού επιπέδου την περασμένη σεζόν, μετά από σχεδόν έξι χρόνια απουσίας έχοντας υπόβληθεί το 2024 σε σοβαρή επέμβαση στο δεξί γόνατο είχε πει ότι θα ήταν οι τελευταίοι της Ολυμπιακοί.
Η αθλήτρια απομακρύνθηκε από την πίστα με ελικόπτερο με τους θεατές στις κερκίδες να τη χειροκροτούν.

H Βον κατά τη μεταφορά της με το ελικόπτερο
AP Photo/Marco TrovatiΗ Βον είχε θέσει ως στόχο την κατάβαση ως το αγαπημένο της αγώνισμα, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο super-G και στα ομαδικά αγωνίσματα.
Είναι πλέον απίθανο να αγωνιστεί σε κάποιο από αυτά, πράγμα που σημαίνει ότι η ολυμπιακή της καριέρα πιθανότατα έχει φτάσει στο τέλος.
Αγκαλιά με το πρώτο του διαμάντι κοιμήθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής - Η φωτογραφία που ανέβασε
14:10
«Κότσαρι με κιμονό»: Ο Ιάπωνας καθηγητής που μιλάει ελληνικά και χορεύει ποντιακά ήρθε στη ΔΕΘ
14:05
Θεμιστοκλέους στο CNN Greece: «Αλλάζει η Υγεία» – Τα νέα νοσοκομεία και η μεγάλη στροφή στην πρόληψη
13:58
Πόρος: Τραυματισμός Αυστραλού λουόμενου από ταχύπλοο
13:56