ΣΠΟΡ

NBA: οι Μπακς έχασαν στην πρεμιέρα αλλά ο Αντετοκούνμπο «πέταγε»

NBA: οι Μπακς έχασαν στην πρεμιέρα αλλά ο Αντετοκούνμπο «πέταγε»
Ο Αντετοκούνμπο (34) μαρκάρει τον Μπατούμ Getty Images / Mike McGinnis

Η πρεμιέρα των Μπακς στο πρωτάθλημα του NBA δεν ήταν με το δεξί αφού έχασαν 107-96 από τους Χόρνετς στην έδρα τους, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός και έδειξε ότι είναι έτοιμος για μια σεζόν που θα τον απογειώσει.

Απέναντι στην Σάρλοτ και μπροστά στο κοινό του Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 31 πόντους (12/19 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/6 βολες),μάζεψε 9 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο και έκανε μόλις 1 λάθος και ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς.

GettyImages 618473338


(Πηγή: Getty Images / Mike McGinnis)

Ο ίδιος όμως έδειξε μετά το ματς ότι είναι σπουδαίος παίκτης καθώς στις δηλώσεις του ο Giannis δεν θέλησε να σταθεί στην δική του απόδοση στις δηλώσεις: "Σημασία δεν έχω έγω. Δεν είμαι χαρούμενος. Όλοι θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη σεζόν. Αυτό έχει σημασία. Δεν μετρούν οι δικοί μου αριθμοί. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Όπως είπε ο κόουτς τους δώσαμε πολλούς πόντους, όποτε πρέπει να βλετιωθούμε και έχουμε δουλειά μπροστά μας. Στην τελευταία περίοδο παίξαμε λίγο καλύτερα. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, παίξαμε άμυνα, μαζέψαμε ριμπάουντς, τρέξαμε στο γήπεδο και μπορέσαμε κάπως να μαζέψουμε τη διαφορά. Αυτό είναι το NBA. πρέπει να μάθουμε από το σημερινό. Αύριο έχουμε ρεπό, την Παρασκευή προπόνηση, όπου θα μιλήσουμε για τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε για το Μπρούκλιν, που είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Οι υπόλοιποι παίκτες των Μπακς ομως δεν ήταν τόσο καλοί και οι Hornets ήταν εμφανώς ανώτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα, ξεφεύγοντας με 24-32 στο φινάλε της πρώτης περιόδου και 41-56 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην τρίτη περίοδο η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 24 πόντους.

GettyImages 618470758


(Πηγή: Getty Images / Mike McGinnis)

Επόμενος αγώνας για τα "ελάφια" του Τζέισον Κιντ ξημερώματα Κυριακής με τους Μπρούκλιν Νετς.

Οι "Έλληνες"

Οι Κινγκς ξεκίνησαν με νίκη 113-94 απέναντι στους Σανς, με τον Κώστα Κουφό να αγωνίζεται 13 λεπτά, με 2 πόντους (1/6 2π.), 4 ριμπάουντ και μία ασίστ, ενώ ο Γιάννης Παπαγιάννης ήταν εκτός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ