Euroleague: οι καλύτερες φάσεις με Καλάθη, Γκιστ και Σλούκα
Και σε αυτή την αγωνιστική (3η) το TOP-10 των φάσεων που επέλεξε η τηλεόραση της Euroleague είχε ελληνικό χρώμα, με δύο στιγμιότυπα από το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ, αλλά και τον Κώστα Σλούκα.
Στο νούμερο 8 συναντάμε το καθοριστικό-νικητήριο καλάθι του Νικ Καλάθη, που διαμόρφωσε το τελικό 83-84 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Ένα ακόμη σημαντικό καλάθι, στην αντεπίθεση των "πράσινων" στο φινάλε του αγώνα με την Μπάμπεργκ, η ασσίστ του Καλάθη και το κάρφωμα του Γκιστ, είναι στο νούμερο 3, ενώ στο νούμερο 2 βρίσκουμε τον Κώστα Σλούκα και μία από τις 11 ασσίστ που έδωσε στο ματς με την Ζαλγκίρις.
Στο νούμερο 7 τέλος είναι ένα εκπληκτικό κόψιμο από τον MVP της 3ης αγωνιστικής Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μ.
ΕΛΛΑΔΑ
Διακοπή κυκλοφορίας στην Ομόνοια λόγω ύποπτου αντικειμένου
15:45
ΚΟΣΜΟΣ
Η Επιτροπή Νόμπελ καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ρωσία την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Memorial
15:41
ΚΟΣΜΟΣ
«Γρήγορο» και «διαρκές» τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Καναδάς
15:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
ΧΡΗΜΑ