ΣΠΟΡ

Super League: ο Πανιώνιος τις ευκαιρίες, η ΑΕΛ τα γκολ, Χ για Ξάνθη και Κέρκυρα

Super League: ο Πανιώνιος τις ευκαιρίες, η ΑΕΛ τα γκολ, Χ για Ξάνθη και Κέρκυρα
Σπουδαία νίκη η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανιώνιο EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Η 9η αγωνιστική ξεκίνησε με ένα σημαντικό τρίποντο για την ΑΕΛ, που επιβλήθηκε 2-0 του Πανιωνίου στην Λάρισα, ενώ λίγο αργότερα Ξάνθη και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες. Στις 19.30 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση στην Λάρισα ξεκίνησε με ένα ανόητο πέναλτυ του Σιώπη στον Βαρέλα στο 10, με τον Ουρουγουανό να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ (θα πρεπε να δώσει πάντως επανάληψη ο διαιτητής, αφού την ώρα της εκτέλεσης φαίνεται να έχουν μπει στην περιοχή 12 παίκτες!). Στο 22 Ουρτάδο και Φούντας είχαν μια έντονη αψιμαχία και είδαν την κόκκινη κάρτα του κυρίου Καλογερόπουλου, αφήνοντας τις δύο ομάδες με 10 παίκτες και τους Νεοσμυρνιώτες να παίρνουν την κατοχή.

2623664


(Το μαρκάρισμα του Ουρτάδο στον Φούντα που οδήγησε στον διαπληκτισμό και την αποβολή τους - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Ο Αβραάμ είχε μια ακόμη ευκαιρία για γκολ σε αντεπίθεση με σουτ του Αβραάμ στο 28 να σταματά στο δοκάρι και τον Πανιώνιο να μην καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση, ιδιαίτερα στο β μέρος, σπαταλώντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες (συνολικά 14 τελικές έναντι 4 της ΑΕΛ).

2623665


(Σκόρερ για την ΑΕΛ και ο Ναζλίδης - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους φάση στο β μέρος στο 82, "κλείδωσαν" τη νίκη τους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη, ενώ το ματς έκλεισε με κεφαλιά του Ρισβάνη στο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

Έχασε ευκαιρία στην Ξάνθη η Κέρκυρα

Μπορεί το τελικό 0-0 να θεωρείται επιτυχημένο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, όμως η Κέρκυρα είχε τις δύο καλύτερες στιγμές (σε ένα μέτριο ματς) για να πάρει το τρίποντο από την Ξάνθη, με τον Τουράμ στο 38 να σουτάρει στο δοκάρι και στο 73 με κεφαλιά να μην μπορεί από κοντά να παραβιάσει την εστία του Ζίφκοβιτς.

2623697


(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Η 9η αγωνιστική

ΑΕΛ-Πανιώνιος 2-0 (10 Βαρέλα πεν., 82 Ναζλίδης)
Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19.30)

Κυριακή 30/10
Παναθηναϊκός-Ηρακλής (15.00)
Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός (17.15)
Βέροια-Πλατανιάς (17.15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19.30)

Δευτέρα 31/10
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ