«Ασημένιος» ο Καραλής στο Παγκόσμιο της Πολωνίας - «Πέταξε» στα 6.05 στο άλμα επί κοντώ
Άλμα του Εμμανουήλ Καραλή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Τορούν
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΤο ασημένιο μετάλλιο στο στήθος έφερε η μεγάλη μάχη του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στο Τόρουν της Πολωνίας.
Ο «Μανόλο» όχι μόνο κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, αλλά κατετάγη 2ος με 6,05μ, πίσω μόνο από τον τεράστιο Ντουπλάντις που με το 6,25μ «κλείδωσε» το χρυσό.
Ο τελικός ήταν συναρπαστικός, καθώς αναμετρήθηκαν έξι αθλητές που είχαν ξεπεράσει τα 6,00 μ., ενώ οι δύο είχαν υπερβεί τα 6,15 μέτρα (Ντουπλάντις και Καραλής).
Ο Καραλής, που πρόσφατα πέτυχε την κορυφαία του εφετινή επίδοση στα 6,17 μ., προσπάθησε ακόμη και την τρελή υπέρβαση με δοκιμή στα 6,25 αλλά δεν τα κατάφερε.
TRAVEL
Στρατηγική κίνηση διεθνούς ανάπτυξης από την Domes Resorts μέσω εξαγοράς της Casa Collective
07:25
ΚΟΣΜΟΣ
Χωρίς συμφωνία οι μαραθώνιες συνομιλίες στο Πακιστάν- «Το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο» - «Οι ΗΠΑ να αφήσουν τις παράλογες απαιτήσεις»
07:17
ΚΟΣΜΟΣ
Έκκληση ΥΠΕΞ Πακιστάν προς ΗΠΑ-Ιράν: «Οι δύο πλευρές πρέπει να συνεχίσουν την κατάπαυση πυρός»
07:17
ΕΛΛΑΔΑ
Πάσχα με αίθριο καιρό και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς - Νεφώσεις και πιθανές βροχές το απόγευμα
07:00
ΧΡΗΜΑ