ΣΠΟΡ

NBA: οι Μπακς έχασαν από το Ντιτρόιτ, αλλά ο Αντετοκούνμπο μπήκε σε ένα ακόμη TOP 10

NBA: οι Μπακς έχασαν από το Ντιτρόιτ, αλλά ο Αντετοκούνμπο μπήκε σε ένα ακόμη TOP 10
Αυτή την φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετός και οι Μπακς έχασαν από το Ντιτρόιτ Getty Images / Mike McGinnis

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει στο ξεκίνημα της σεζόν ότι το ταλέντο του ξεχειλίζει, αλλά το Μιλγουόκι δεν έχει βρει τους άξιους συμπαραστάτες ώστε να μπορεί να κερδίζει τα ματς. Κόντρα στους Πϊστονς στο Ντιτρόιτ ο Giannis έκανε τα πάντα μόνος του, αλλά δεν μπορούσε να δώσει τη νίκη στα "ελάφια". Πάντως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας αγώνων, βρέθηκε και στην συλλογή με τα 10 καλύτερα καρφώματα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο καλύτερος παίκτης των Bucks. Ο “Greek Freak” ήταν ο πρώτος σκόρερ (17π.), ριμπάουντερ (8ρ.), πασέρ (8ασ.) και μπλοκέρ (3κ.) της ομάδας του. Μέχρι και τάπα στον Drummond σε προσπάθεια για κάρφωμα έκανε, ενώ σε κάποιο σημείο ευστόχησε και σε τρία διαδοχικά σουτ από τα έξι μέτρα. Ηυπόλοιπη ομάδα όμως ήταν πολύ άστοχη στα τρίποντα με 4/17 και συνολικά στο ποσοστό εντός πεδιάς με 39,1%.

Giannis one man show


(Πηγή: Instagram / @bucks)

Ακόμη και οι οπαδοί των "ελαφιών" στα σχόλια τους αναγνωρίζουν ότι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του ο Giannis και έτσι η 2η ήττα στη σεζόν από τους Πίστονς με 98-83 ήρθε φυσιολογικά.

Πάντως ο Αντετοκούνμπο μπήκε σε ένα ακόμη TOP-10, το πρώτο εβδομαδιαίο, αυτό των καρφωμάτων, μπαίνοντας στο νούμερο 6 από το τόμαχοκ κάρφωμα στο νικητήριο αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς.

(Πηγή: You Tube / NBA)

Επόμενο ματς για τους Μπακς ξημερώματα Τετάρτης (2/11 - 2.00) με τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ