Χαποέλ - Παναθηναϊκός 92-88: Το «Τριφύλλι» έχασε δικό του παιχνίδι στην «καταπράσινη» Σόφια
Αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός στη Σόφια, «χάλασε» στο τέταρτο δεκάλεπτο ότι «έχτιζε» για τρεις περιόδους κι άφησε τη νίκη να «γλιστρήσει» μέσα από τα χέρια του.
Οι «πράσινοι» γνώρισαν μία οδυνηρή ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-88 στο πλαίσιο της 35η αγωνιστικής της Euroleague, αν και προηγήθηκαν ακόμη και με 12 πόντους στο β' μέρος και, πλέον, το έργο τους για τα Playoffs γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, ενώ απομένουν τρεις... στροφές για το φινάλε της κανονικής περιόδου και με πρόγραμμα... φωτιά μπροστά τους (παίζουν εκτός έδρας την διαβολοβδομάδα με Μπαρτσελόνα και Βαλένθια).
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε τις 21 νίκες σε 34 ματς (έχει ένα λιγότερο), ενώ το ρεκόρ των «πρασίνων» έπεσε στο 20-15.
SPONSORED
TRAVEL
Hotel news: τα πιο hot ξενοδοχειακά νέα έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για τη σεζόν
09:30
ΕΛΛΑΔΑ
Τραυματισμός 23χρονου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
09:09
ΧΡΗΜΑ
«Ανάσα» 350 ευρώ το μήνα για όσους έχουν υποστεί καστασχέσεις: Όλα τα μέτρα για οφειλέτες από Ιούλιο
09:07
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση αμυντικών συστημάτων κατά drones στο Κουβέιτ
09:01
ΑΝΑΠΤΥΞΗ