«Έστω και χωρίς μέση, τα καταφέραμε» - Η πρώτη ανάρτηση Πετρούνια μετά το χρυσό στο Κάιρο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό του
Instagram / eleftherios_petrounias«Τα καταφέραμε! Χωρίς μέση σε αυτόν τον αγώνα, αλλά κλείδωσε η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Οκτώβρη και τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας». Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πρόσθεσε ακόμη μία μεγάλη διάκριση στη συλλογή του, φτάνοντας συνολικά τoυς 14.366 βαθμούς στον τελικό της Κυριακής και αφήνοντας πίσω του τον Αρμένιο Αρτούρ Αβετισιάν και τον Κινέζο Γιανγκ Λιου.
Έτσι, παρά την σπουδαία του εμφάνιση, ο 35χρονος Έλληνας πρωταθλητής αποκάλυψε μετά τον αγώνα ότι το χρυσό μετάλλιο ήρθε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση λίγες ημέρες πριν από τον τελικό.
Ο Πετρούνιας ταλαιπωρήθηκε από λουμπάγκο, αλλά με τη στήριξη της ομάδας του και της φυσικοθεραπεύτριάς του κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να κατακτήσει μία ακόμη κορυφή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χρυσός στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας - Σάρωσε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου
Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Μεστά της Χίου - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
16:20
Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η χιλιομετρική χρέωση και στον Κόμβο Βάρδας στην Πατρών - Πύργου
16:13
Το ελληνικό βαμβάκι εξάγεται χωρίς να καρπώνεται την υπεραξία του
16:00
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στα Βίλια
15:58