ΣΠΟΡ

Η Ρόντα Ράουζι θα αγωνιστεί ξανά τον Δεκέμβριο στο MMA

Η Ρόντα Ράουζι θα αγωνιστεί ξανά τον Δεκέμβριο στο MMA
Επιστρέφει στο ¨κλουβί" μετά την ήττα της από την Χολμς η Ρόντα Ράουζι (αρ.)

Η ήττα της από την Χόλμς το Νοέμβριο του 2015 ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στον χώρο των πολεμικών τεχνών. Λίγες ημέρες αργότερα η Ρόντα Ράουζι εκμυστηρεύτηκε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά την ήττα της καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά της μετά από αυτή (την πρώτη στην καριέρα της) ήττα.

Από τον Φεβρουάριο του 2016 και την αποκαλυτπική συνέντευξη στην Έλεν ντε Τζενέρις και στο διάσημο τηλεοπτικό σόου "The Helen Show" κύλησε αρκετός καιρός και η 29χρονη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στον χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο κλουβί για έναν ακόμη αγώνα και να δικεδικήσει τον τίτλο της στις 30 Δεκεμβρίου απέναντι στην Αμάντα Νούνιες κατά την διάρκεια του UFC 207.

15963619


(Η Χολμς βγάζει νοκ άουτ την Ράουζι - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JOE CASTRO)

Φιλοξενήθηκε και πάλι στο σόου της δημοφιλούς Αμερικανίδας παρουσιάστριας και ηθοποιού, όπου αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι πιθανότατα μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των θαυμαστών της να την δουν να αγωνίζεται ξανά. 13 μήνες μετά την περίφημη ήττα: "το σόου δεν θα είναι για πάντα, οπότε καλύτερα να έρθετε να με δείτε τόνισε χαρακτηριστικά".

"Μακάρι πάντως να αγωνιζόμουν τώρα. Το δύσκολο κομμάτι είναι αυτή η προετοιμασία. Αν η αναμέτρηση ήταν σήμερα απλά θα αγωνιζόμουν και θα πήγαινα για φαγητό, όμως τώρα πρέπει να προπονούμαι συνέχεια και αυτό μου δημιουργεί μία νευρικότητα" πρόσθεσε στην συνέντευξή της.

Η Ράουζι (Ronda Rousey) εκτός από την καριέρα της στον χώρο του MMA, υπήρξε Χάλκινη Ολυμπιονίκης του τζούντο για τις ΗΠΑ στο Πεκίνο το 2008, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει καριέρα στο Χόλιγουντ, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε στους "Αναλώσιμους 3", αλλά και με τον Ντουέιν Τζόνσον-the Rock στο Fast and Furious 7 και έχει υπογράψει συμβόλαιο και για επόμενες ταινίες.

Η φωτογράφισή της μάλιστα στο περίφημο περιοδικό Sports Illustrated την έκανε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ωραιότερες και πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ