ΣΠΟΡ

NBA: σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Μπακς στη Νέα Ορλεάνη με σούπερ Αντετοκούνμπο

NBA: σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Μπακς στη Νέα Ορλεάνη με σούπερ Αντετοκούνμπο
Instagram / @bucks

Το Μιλγουόκι κατάφερε να κερδίσει στη Νέα Ορλεάνη τους Πέλικανς με 117-113, κάτι που είχε να συμβεί από τις 27/1/2003 (!) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καθοριστικός σε αυτή την επικράτηση των "ελαφιών", που έκαναν το 2-2 στη σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο είχε double double με 24 πόντους (9/13 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3/4 βολές) και 10 ριμπάουντς, αλλά και 6 ασσίστς, 2 κοψίματα και 2 κλεψίματα σε μια γεμάτη βραδιά, που συνδυάστηκε και με τη νίκη επί των Πέλικανς. Μάλιστα ήταν αυτός που έβαλε και το καθοριστικό καλάθι στον αγώνα: με το σκορ στο 112-114 υπέρ των Bucks και περίπου 1μισι λεπτό να μένει για την λήξη του αγώνα, ο Γιάννης δέχθηκε την πάσα του Ντελαβεντόβα και σούταρε για τρεις πόντους παρά το γεγονός ότι είχε 0/5 σουτ πίσω από τα 7.25 μέτρα μέχρι εκείνο το σημείο, κάνοντας το 112-117 (αυτό ήταν και το μοναδικό του τρίποντο στο ματς). Οι Πέλικανς δεν είχαν απάντηση παρά με μια βολή.

(Δείτε όλες τις κορυφαίες στιγμές του Αντετοκούνμπο στο ματς)

Ο Τζαμπάρι είχε 21 πόντους, ο Μπρόγκντον 14 και ο Σνελ επίσης double double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντς για να αποδειχθεί ότι με τον Αντετοκούνμπο σε τρομερή κατάσταση, εφόσον υπάρχει και άλλη βοήθεια στο σκοράρισμα από τους υπόλοιπους παίκτες του Τζέισον Κιντ, το Μιλγουόκι μπορεί να κάνει μια πολύ καλή σεζόν και να μπει στα play off.

Επόμενο παιχνίδι των Μπακς στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν και υποδέχονται τοος Πέισερς στο Μιλγουόκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ