«Sold out» σε λιγότερο από 36 ώρες στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο καλύπτοντας την απόσταση των 42.195 μέτρων σε 2:20.08.
KLODIAN LATO / EUROKINISSIΛιγότερες από 36 ώρες χρειάστηκαν για να γίνει το απόλυτο sold out στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Οι 25.000 διαθέσιμες θέσεις στον Μαραθώνιο των… Μαραθωνίων έκλεισαν στο σύνολό τους όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Μόλις έξι ώρες χρειάστηκαν για να καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις στο ενισχυμένο πακέτο του αγώνα.
Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρεται:
«Ο Μαραθώνιος Αθήνας μπαίνει σε νέα εποχή, την οποία έχουν ήδη αγκαλιάσει χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο. Η ιστορικότητα του αγώνα και οι υψηλές παροχές που παρέχονται έχουν μετατρέψει τον αγώνα σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.
Αυτή τη στιγμή, οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή του Νοεμβρίου (7 & 8) επιλέγοντας ανάμεσα στις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις των εξής κατηγοριών:
Πλήρες πακέτο στα 5 χλμ. COSMOTE TELEKOM
5km UNIVERSITIES NIGHT RUN allwyn».
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50