«Sold out» σε λιγότερο από 36 ώρες στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο καλύπτοντας την απόσταση των 42.195 μέτρων σε 2:20.08.
KLODIAN LATO / EUROKINISSIΛιγότερες από 36 ώρες χρειάστηκαν για να γίνει το απόλυτο sold out στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Οι 25.000 διαθέσιμες θέσεις στον Μαραθώνιο των… Μαραθωνίων έκλεισαν στο σύνολό τους όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Μόλις έξι ώρες χρειάστηκαν για να καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις στο ενισχυμένο πακέτο του αγώνα.
Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρεται:
«Ο Μαραθώνιος Αθήνας μπαίνει σε νέα εποχή, την οποία έχουν ήδη αγκαλιάσει χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο. Η ιστορικότητα του αγώνα και οι υψηλές παροχές που παρέχονται έχουν μετατρέψει τον αγώνα σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.
Αυτή τη στιγμή, οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή του Νοεμβρίου (7 & 8) επιλέγοντας ανάμεσα στις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις των εξής κατηγοριών:
Πλήρες πακέτο στα 5 χλμ. COSMOTE TELEKOM
5km UNIVERSITIES NIGHT RUN allwyn».
SPONSORED
Αρκετοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Λίβανο σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
14:09
ΚΚΕ για ουκρανικό drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις
13:57
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29