ΣΠΟΡ

Europa League: πολύ ξύλο σε Βιέννη και Ουκρανία πριν τους αγώνες

Europa League: πολύ ξύλο σε Βιέννη και Ουκρανία πριν τους αγώνες
Βάσκοι Αστυνομικοί συλλαμβάνουν οπαδό της Γκενκ EPA / Miguel Tona

Η 4η αγωνιστική του Europa League δυστυχώς σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια τόσο στην Βιέννη, όσο και στην Οδησσό με πολύ ξύλο και τραυματίες οπαδούς, ενώ η Αστυνομία στο Μπιλμπάο αναγκάστηκε να επέμβει σε πορεία οπαδών της Γκενκ.

Στην Βιέννη οι φανατικοί της Αούστρια Βιέννης και οι τιφόζι της Ρόμα, που έκαναν το ταξίδι συνεπλάκησαν πριν τον αγώνα ακριβώς έξω από το γήπεδο, με την Αστυνομία να καταφθάνει με μεγάλη καθυστέρηση για να επιβάλει την τάξη. Οι θερμοκέφαλοι των δύο ομάδων βρήκαν την ευκαιρία, καθώς οι Αρχές μάλλον υποτίμησαν τον κίνδυνο από την συνύπαρξη των δύο παρατάξεων", και για αρκετά λεπτά έπεσε πολύ ξύλο.

Η έλευση των δυνάμεων καταστολής ηρέμησε τα πνεύματα λίγο μετά.

Στην Οδησσό άγνωστοι επεφύλαξαν "θερμή υποδοχή" στους οπαδούς της Φέγιενορντ καθώς σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τους περίμεναν δίχως να φορούν διακριτικά και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 ταρυματίες εκ των οποίων οι 2 αρκετά σοβαρά.

Μικρής έκτασης επεισόδια δημιούργησαν στο Μπιλμπάο και οι οπαδοί της Γκενκ στην πορεία τους προς το γήπεδο, αναγκάζοντας την Βάσκικη Αστυνομία να επέμβει και να επαναφέρει άμεσα την τάξη.

17261820


(Η πορεία των οπαδών της Γκενκ στο Μπιλμπάο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Miguel Tona)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ